Prestatieladder Socialer Ondernemen, 30+ ABW
Bureau Veritas, NEN-ISO-9001:2015, NEN-ISO-14001:2015
Beter als dit kun je niet hebben.
– Gerrie Massop
Zozijn heeft met regionale aanbesteding schoonmaakdiensten voor alle objecten in de Achterhoek en de Liemers gekozen voor Mabeon. 

Zozijn heeft een duidelijke keuze gemaakt voor het schoonhouden van de gebouwen door medewerkers van Mabeon. Uiteindelijk is het een doelstelling om ook de eigen cliĆ«nten in te laten stromen in de wereld van Mabeon. Hoe leuk zou het zijn als dit samen werd gerealiseerd, en dat is haalbaar !  

We starten op 10 objecten met een mogelijke uitbreiding naar 24 objecten gedurende de looptijd van de overeenkomst, waarin is opgenomen dat Mabeon de leiding over de eigen medewerkers uiteindelijk ook zich neemt.

Zozijn groep

Archief