Prestatieladder Socialer Ondernemen, 30+ ABW
Bureau Veritas, NEN-ISO-9001:2015, NEN-ISO-14001:2015
Er is hier meer uitdaging en hulp naar de medewerkers toe. Je bent meer met de mensen bezig.
– GabriĆ«lle Bruil
Polacel Cooling Towers B.V. in Doetinchem is een wereldspeler op het gebied van koeltorens, en deze grote opdrachtgever heeft haar schoonmaakwerkzaamheden per 1 december 2014 uitbesteed aan Mabeon-Achterhoek Schoon b.v..

Na een intensief inkooptraject heeft Polacel deze beslissing genomen; naast het schoonhouden verzorgt Mabeon ook voor de gehele facilitaire invulling, zoals de schoonloopmatten, sanitaire voorzieningen en verzorging van de koffieautomaten.

De maatschappelijke betrokkenheid van Mabeon sprak Manager Inkoop Henk Massen van Polacel erg aan, uiteraard op voorwaarde van het leveren van de door Polacel vereiste kwaliteit van dienstverlening, waaraan Mabeon kan en graag wil voldoen.

Toen was de beslissing snel genomen: per 1 december 2014 starten de werkzaamheden.

Polacel Volkswagen

Archief