Prestatieladder Socialer Ondernemen, 30+ ABW
Bureau Veritas, NEN-ISO-9001:2015, NEN-ISO-14001:2015
Je ziet hier heel veel mensen. Ik word er blij van als ze complimentjes geven.
– Johan Braat
Vol trots kunnen wij u melden dat wij per 1 februari 2014 zijn gestart met het 5 x per week schoonhouden van de firma Prinzen te Aalten. Prinzen is een grote producent van ei-sorteermachines en richt zich op de wereldwijde markt, voor meer info zie www.prinzen.com.

Op de bijgevoegde foto ziet u dat Stef Arentsen van de firma Prinzen het bordje Maatschappelijk Betrokken Schoonhouden krijgt uitgereikt van Rob Migchelbrink, als teken van dank. Op deze wijze geven zij ook inhoud aan hun missie om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Wij zetten ons in voor een lange en vruchtbare samenwerking !prinzen
Rob en Stef

Archief